Skaffa din drömkropp !!

Nu var det år och dagar sedan jag skrev här på bloggen, " lite slag med linjalen över fingrarna på mig själv :) "

Idag tänkte jag ta upp det absollut viktigaste ämnet med Träning och Kost och det är Målbilder.

Vad är en målbild?

En måldbild är en bild av resultatet du vill få ut av din träning. En målbild är en klar och skarp bild av vad du vill uppnå med din träning.


Utan mål blir det svårt att komma någonstans överhuvudtaget. Vissa människor målar upp en stor bild av sig själva och tänker :

- Detta ska jag nå, det vet jag och det ska jag , thats it !

Andra människor vill ha delmål innan de överhuvudtaget kan tro att de kan få fantastiska kroppar, men tro mig, alla kan få fantastiska resultat genom rätt tankesätt.

Så till alla läsare,
idag blir eran hemuppgit att

1. Skaffa dig ett mål med din träning
( en idealbild eller en känsla du vill uppnå )


2. Fördjupa dig i ämnet kring kost och all träning du är intresserad av, ex thaiboxning ;). Skaffa dig rutiner på träningen.

3. Lyssna bara på dem som lyckats uppnå det du själv vill , ex förebilder alt de i din vänskapskrets som har den kroppen du vill ha och har stor kunskap om träning.  Om du lyssnar på din bästa kompis som inte har den blekaste aning om träning och har en negativ synvinkel på allt så är det lätt att du själv blir negativ.

4. Om du vill förändra din kropp måste du förändra dig själv. Resultatet av den kropp du har idag beror på beteendemönster och gamla vanor som du alltid kan bryta. Det svåra är att göra det.

Tänk på att: Om din vilja är tillräckligt starkt för att lyckas så kommer du att lyckas, bestäm dig för att göra det och följ det tuffa vägen.

Kom ihåg " oavsett om du tror att du kan klara det eller inte tror att du kan klara det så har du 100 % rätt, det är tänkandet som gör att du handlar "


här kommer veckans mattips *


Kyckling, Lax, Bulgur, Sallad, Champinoner, Kräftstjärtar, Soltorkade Tomater och
Vatten




Avocadosallad med fårost Ägg, Gurka Tomat och Ananas och Isbergssallad
Dricka: Vatten



Stekt Chorizo med Kesoröra, Grönsallad till samt Vatten



Enjoy,  Ciao Johan

RSS 2.0