Ditt Drömliv?

Ibland känns det som tiden stannar till, vi behöver ta en paus, andas, tänka efter.  Vad är det egentligen jag håller på med??

Kanske är det någon annans ord som får dig att vakna, kanske är det du själv.
Hur vi än vrider och vänder på det så har nästan alla människor upplevt att det någon gång måste komma en fortsättning i den spiral vi evigt vandrar vi.

Tankar att nå sitt egna mål, ja men visst är det så. Tankar är en fantastisk egenskap som vi alla människor har makten att styra, makten att skapa vårt drömliv, att sätta våra egna begränsningar och att komma på storslagna ideér.

Det var tankar som gjorde att vi idag sitter i en cylinder flera tusentals meter upp i luften. Det var tankar som gjorde att vi idag har en liten apparat i våra händer som gör att vi kan nå varandra 24h om dygnet och det var definitivt tankar som gjorde att vi kunde få all information tillgänglig genom att bara klicka på några knappar här och där till fantastiska sökmotorer på det så kallade Internet.

TÄNK OM !!!???


Tänk dig att du har ditt drömhus, ett sånt där rött.fint STORT hus med vita husknutar, huset är helt nytt men på något sätt så ser det lite "gammeldags" ut, Inne i huset står alla dina favoritmöbler, den sköna soffan, den stora TV:n, en öppen brasa och filtar och pläder ligger lite här och var för att skapa en underbar Mysfaktor.

Inte nog med det så finns det en stor POOL på baksidan. I garaget står en gul lamborghini och utanför finns bäcksvart porsche carrera parkerad.

Ganska härliga tankar eller hur?  Detta är också Tankar som vi drömmer om, alla har vi olika visioner om var vi vill i livet men också självklart en vision om vad vi skulle kunna "drömma/önska" oss här i livet.

Vem säger att du inte kan få det du drömmer om ??? Det enda människan som sätter begränsningarna är du själv, och om ni alla frågar mig är sannorlikheten att få sitt drömliv större om jag hela tiden styr mina tankar och visioner för att nå mitt mål.

Det kanske tar tid och Kraft , men tro mig, det kommer vara värt varenda sekund. OM inte vad har du att förlora??

må bäst



10 Tips till Ett Hälsosammare Liv



Ja nu är det väl så att det kanske inte är optimalt att äta en gräddtårta med jordgubbar ( Emil på bilden).
Men vad är då " det bästa" att få i sig. Här nedan följer lite små tips för dig som vill få en något smalare midja, kanske öka din fettförbränning och för Just Dig som vill börja din resa för en hälsosammare vardag. 

Hur kan vi alla öka vår förbränning?

Nr1, försök att skaffa dig lite kunskap om vad du stoppar i dig och tänk tanken "varför du stoppar i dig det onyttiga i stället för det nyttiga ".
Lär dig lite om kolhydrater och dess funktioner, i tidigare inlägg har jag pratat om detta.

nr2. Att tro att man klarar sig utan att äta fett överhuvudtaget är helt fel. Våra kroppar behöver fett för förbränna det, Om det inte finns något fett att förbränna är det lätt att kroppen ställer in sig på svält som till slut sliter på våra muskler och leder. 

nr3. Ät mycker Proteiner, kött fisk fågel ägg. De Precis som kolhydrater låter oss vara mätta en längre tid. 
Ta gärna ett extra tilskott av Omega3 om du har svårt att äta Fisk.

nr4. Skippa alkoholen och drick om du måste gärna drycker med liten mängd alkohol och ex begränsad mängd Malt, dvs kolhydrater.

nr5. Drick minst 2-3 liten vatten om dagen för att hålla vätskebalansen i schack.

nr6. Ta morgonpromenader/lätt löpning innan frukost, vill du ha extra hård träning så välj höga backar alt skog.
25-60 minuter.

nr7. Ta gärna en kopp Kaffe före träning för att öka förbränningen. 

nr8. Ät en bra och stadig frukost som håller dig mätt till lunch.

nr9. Ät nötter och Frukt mellan måltiderna.

nr10. Träna åtmistone 3-4 ggr/vecka och ha njut av tanken till Att SKAPA DITT DRÖMLIV ;)


Hoppas dessa tips hjälper dig till ett bättre och hälsosammare liv

Johan


Tips för dig som vill komma i FORM

Hej Allesammans, nu var det ett tag sen jag skrev här, men var inte oroliga, luta er tillbaka och njut av lite härliga träningstips och tankar inför sommaren och Beachen 2011.

Min bästa tips för att inte komma in i semesterfällan, dvs att " inte göra någonting alls" är att skaffa sig rutiner.

Rutinen av att gå ut och springa på morgonen, rutinen av att träna och hålla sig till minst 3 pass Thaiboxning/alt någon annan träningsform i veckan. Rutinen av att " unna sig 1 dag/veckan"  och hålla sig till det,  men sjävklart också rutinen av att gå att lägga sig i tid.

Men det är ju så jävla svårt?!?!?!?

Svar: JAAA !!! det är det,  men nu predikar jag självklart inte att alla som tränar måste bli Elit tränade utan snarare att för att nå bästa möjliga resultat och för att må så bra som möjligt måste kroppen vänja sig vid en viss träningsform ( oavsett hur hård du gör den)

För att göra det enklare så börja med att byta ut de saker din kropp Verkligen inte behöver till bättre alternativ. Exempel på detta är :

Läsk emot Ramlösa
Godis Emot Nötter och Frukt

Ät lite mindre mat och fyll alltid ut tallriken med mycket Sallad baserat på vanliga klassiska grönsaker.

Nedan följer en Vanlig Vecka av min Egen Träning (Ej Tävlingsschema), prova att på samma sätt skriva upp den träning du själv utövar och se om det är något du behöver öka/minska på?

Måndag: Thaiboxningsträning 75 min Internsiv Träning, avsluta med 200 sit ups
Tisdag: Löpning 3-5 km och 200 sit ups,cirkelträning med Medicinbol 6kgl 20-30min
Onsdag Thaiboxningsträning 75 min avsluta med Rygg och Mage 200 sit ups
Torsdag: Thaiboxningsträning 75 min avslutar bröst och mage 200 sit ups
Fredag: Gymmar, egen träning, Intervall-set med Vikter olika övningar
Lördag: Sparringträning 1 tim Sit ups 2-300 st
Söndag: VILA




Glöm inte det viktigaste av allt. Sömnen ;)

RSS 2.0