Ditt Drömliv?

Ibland känns det som tiden stannar till, vi behöver ta en paus, andas, tänka efter.  Vad är det egentligen jag håller på med??

Kanske är det någon annans ord som får dig att vakna, kanske är det du själv.
Hur vi än vrider och vänder på det så har nästan alla människor upplevt att det någon gång måste komma en fortsättning i den spiral vi evigt vandrar vi.

Tankar att nå sitt egna mål, ja men visst är det så. Tankar är en fantastisk egenskap som vi alla människor har makten att styra, makten att skapa vårt drömliv, att sätta våra egna begränsningar och att komma på storslagna ideér.

Det var tankar som gjorde att vi idag sitter i en cylinder flera tusentals meter upp i luften. Det var tankar som gjorde att vi idag har en liten apparat i våra händer som gör att vi kan nå varandra 24h om dygnet och det var definitivt tankar som gjorde att vi kunde få all information tillgänglig genom att bara klicka på några knappar här och där till fantastiska sökmotorer på det så kallade Internet.

TÄNK OM !!!???


Tänk dig att du har ditt drömhus, ett sånt där rött.fint STORT hus med vita husknutar, huset är helt nytt men på något sätt så ser det lite "gammeldags" ut, Inne i huset står alla dina favoritmöbler, den sköna soffan, den stora TV:n, en öppen brasa och filtar och pläder ligger lite här och var för att skapa en underbar Mysfaktor.

Inte nog med det så finns det en stor POOL på baksidan. I garaget står en gul lamborghini och utanför finns bäcksvart porsche carrera parkerad.

Ganska härliga tankar eller hur?  Detta är också Tankar som vi drömmer om, alla har vi olika visioner om var vi vill i livet men också självklart en vision om vad vi skulle kunna "drömma/önska" oss här i livet.

Vem säger att du inte kan få det du drömmer om ??? Det enda människan som sätter begränsningarna är du själv, och om ni alla frågar mig är sannorlikheten att få sitt drömliv större om jag hela tiden styr mina tankar och visioner för att nå mitt mål.

Det kanske tar tid och Kraft , men tro mig, det kommer vara värt varenda sekund. OM inte vad har du att förlora??

må bäst



Kommentarer
Postat av: Mulle

Så sant Johan, men var ska den vita ferrarin stå?? ;-)

2011-06-22 @ 16:15:07
Postat av: Mulle

Så sant Johan, men var ska den vita ferrarin stå?? ;-)

2011-06-22 @ 16:15:44
Postat av: Mulle

Så sant Johan, men var ska den vita ferrarin stå?? ;-)

2011-06-22 @ 16:22:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0